Menu
Foto al azar
Peníscola Platges segures de Calp Interior de la presó de Beniguasil Vista de  Vista de la portada del Real monestir de la Santíssima Trinidad a València

Principal : Comunitat Valenciana : Província de València Llagostins de València

[<   Anterior  64  65  66  67  68  69  70  Siguiente   >]

Llagostins de València
Llagostins de ValènciaPopulares
RemitenteBenRaine4Más fotos de BenRaine4   Última actualización: 4/11/2009 6:09    
Hits: 774  Comentarios: 0    
En una paella amb un poc d'oli saltejar les gambes, els llagostins i les cigales, retirar i reservar.Trossejar els peixos, netejar les clòtxines i llavar les cloïsses.Afegir més oli a la paella on es van fregir les gambes, i quan estiga molt calent, fregir el peix enfarinat. Traure i reservar en una cassola de fang.En el mateix oli fregir l'all i el jolivert picats, afegir el marisc pelat rehojar uns minuts i flanbear amb el brandi.Afegir a la cassola dels peixos i regar amb el vi, donar uns bulls i agregar el caldo de peix i la salsa de tomaca.Coure 10 minuts a foc lent i servir molt calent.Foto:Melimama

[<   Anterior  64  65  66  67  68  69  70  Siguiente   >]

Los usuarios son responsables de sus propios comentarios.


Foto al azar
Monument Camporrobles Castillo de Mauz en la cima de la Suera Alta Vista de la València del segle XXI Conjunt arquitectònic històric de Llíria
Pueblos España